Categories
Members news

Nya funktionärer sökes för HF-nätet och QTC

AMSAT-SM str infr ngra frndringar vad gller tv viktiga funktionrsposter. Freningen sker drfr efter nya krafter!

Funktionr HF-ntet:
Henry, SM5BVF, slutar med det klassiska AMSAT HF-ntet efter mnga rs nyhetslsande p 3740 kHz. Vi sker drfr en ny person som kan sammanstlla aktuella satellit- och rymdnyheter och veckovis hlla i ntet p 3740 kHz. Det finns givetvis utrymme att sjlv komma med nya ider fr ntet.
Mera information lmnas av Henry (henry@abc.se)

Henry skriver fljande:

Hej alla trogna sndagslyssnare,

Som de flesta av er kanske hrt s kommer jag att byta min nuvarande boendeform villa mot lgenhet. Eftersom jag ftt tag i en ur min synvinkel fullt acceptabel bostad tvingas jag upphra med AMSAT-SM:s sndagsnt.

Sklen r tv. Dels innebr bostadsbytet att svrigheter med antenner uppstr, dels har jag hllit verksamheten igng i mer n tolv r och brjar bli spass gammal att ngon yngre frmga br ta ver.

Detta r allts en efterlysning. Finns det ngon som kan fortstta HF-ntet eller mste det lggas ner?

73 Henry SK0TX / SM5BVF

Funktionr QTC-spalten
ven Anders, SM0DZL, slutar som funktionr fr satellitspalten i tidningen QTC, ocks efter mnga rs skrivande. Vi sker ven hr en person som mnadsvis kan skriva en sida om amatrradio-satelliter i QTC. Detta innebr ven (vad jag tror…) automatiskt en funktionrspost inom SSA.
Tills vidare har vi i styrelsen beslutat att Lars, SM0TGU, tillflligt tar ver QTC-spalten. Det blir dock med ojmna intervaller dvs. vi kommer att skicka material nr tillflle ges. Vi sker dock en ny funktionr fr denna post!
Mera information genom e-mail till oss.

Fr AMSAT-SM
Lars SM0TGU

Klla: Lars SM0TGU

By SM0TGU

Webmaster and member of the AMSAT-SM steering group.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *